Bewerkingen

De Roermondse Glashandel en De Jong Glas Venlo kunnen vrijwel alle soorten glasbewerkingen uitvoeren. Dat heeft als voordeel dat we u een hoge eindkwaliteit kunnen garanderen in combinatie met een korte levertijd, variërend van 1 tot 10 werkdagen (afhankelijk van de bewerking).

De onderstaande bewerkingen zijn te combineren met elkaar en sluiten elkaar niet uit. Een op maat gesneden spiegel kunnen we bijvoorbeeld zandstralen en voorzien van een facetrand, waarna we er nog gaten in kunnen boren voor bijvoorbeeld een stopcontact.

Boren

Boren kan in alle glasdikten, van 3 mm tot 19 mm dik. De diameters variëren oplopend van ca. 8 m tot 70 mm.

CNC-modelleren

Bijna ieder model is op basis van een mal of tekening mogelijk.

Facet slijpen

Alle glas kan voorzien worden van een geslepen facetrand. Glasdikten van 4 tot19 mmkunnen voorzien worden van facetten van 10 tot45 mm. Dit kan zowel bij rechte als gebogen randen.

Harden

Het harden van glas is de laatste bewerking. Boorgaten en andere bewerkingen worden altijd vóór het hardingsproces uitgevoerd. Na harding is dit niet meer mogellijk.

Polyslijpen

Het slijpen van glas kunnen wij uitvoeren vanaf een dikte van 4 mm, zowel bij rechte als gebogen randen.

UV verlijmen

Wij kunnen glas op glas verlijmen of glas op metaal. De verlijming gebeurt met onzichtbare UV lijm waardoor het lijkt alsof het glas direct op het glas zit.

(laser)zagen

Met laserapparatuur maken wij - computergestuurd - vrijwel elke vorm in glas.

Zandstralen

D.m.v. zandstralen kunnen oppervlakken deels of volledig mat worden gemaakt. Ook is het mogelijk afbeeldingen aan te brengen.

Contact

Roermondse Glashandel
Groeneweg 3a
6041 AX Roermond

T: 0475 33 95 95
F: 0475 33 58 04

info@roermondseglashandel.nl

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag
07:30 - 12:30, 13.00 - 16.30

24-uurs service:
0475 33 95 95

Roermondse Glashandel is officieel sponsor van VVV Venlo